Top

Stress Reductie

Waarom je met Neuro Fitness Training afrekent met stress

Jouw functie vraagt veel van je. Een veranderende markt vraagt organisaties zich aan te passen om te blijven overleven. In jouw organisatie kan dit leiden tot grote werkdruk en soms onmogelijke beslissingen. Je moet alert zijn en doorpakken daar waar het nodig is. Dit vraagt het uiterste van jouw kunnen. Daarom is het belangrijk dat je kunt blijven presteren onder hoge werkdruk. Wanneer jouw brein een hoge stress-tolerantie heeft, kun je met gemak en ontspannen presteren.

Neuro Fitness Training biedt hier een efficiënte en effectieve oplossing voor. Met Neuro Fitness Training reken je af met stress in je hersenen en zenuwstelsel, je lichaam en je geest. Door deze drie gebieden intensief en tegelijkertijd aan te pakken, verbeter je jouw stress-tolerantie aanzienlijk.

Hersenen en zenuwstelsel

Doormiddel van de Neuro Fitness Training, krijgen jouw hersenen en zenuwstelsel een grotere veerkracht, simpelweg omdat er meer neurologische paden gevormd worden die nodig zijn voor deze veerkracht. Jouw brein krijgt letterlijk een grotere capaciteit.

Lichaam

Een brein met een grotere capaciteit vraagt veel van de cel-stofwisseling. Dit is net als een motor in een Formule-1 auto veel vraagt van het  brandstof-systeem om te kunnen presteren. Met een speciaal ontwikkelde bewegingsoefeningen, een voedingsadvies op maat en het (tijdelijk) nemen van speciale supplementen stelt jouw lichaam zich daar op een gezonde manier op in.

Psychologie

Wanneer je meer zelf-kennis hebt, efficiëntere en effectievere coping-strategieën ontwikkeld hebt en een stevige persoonlijk visie hebt ontwikkeld, wordt het gemakkelijker om uitdagende situaties in de kiem te smoren en om te buigen naar constructieve oplossingen. Het resultaat is dat je meer invloed krijgt externe stress-factoren.

Wanneer je een Intensive Training bij ons hebt gevolgd, kun je meer aan met een groter gemak. Wil je weten hoe we je helpen? lees verder

Of schrijf je direct in voor een intake-gesprek. Vul via onderstaande knop het aanmeldingsformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak.

Direct inschrijven of een kennismakingsgesprek?

Vul via onderstaande knop het formulier in en ik neem contact met je op.

Direct inschrijven

Deze blogpost is ook beschikbaar in het english.

Neuro Fitness Training is een handelsnaam van Mindfactory en is ingeschreven onder nr. 32096165 in het handelsregister van de kamer van koophandel Gooi- en Eemland, BTW Nummer NL1731.64.444.B.01