Top

FAQ – General

Werkt Neuro Fitness Training bij iedereen?

Ja, eigenlijk altijd. Als het niet zo zou zijn, dan blijkt dat al tijdens de intake. Er wordt in dat geval geen training aangeboden.

Is Neuro Fitness Training een alternatieve behandelmethode?

Nee, het is een wetenschappelijke bewezen techniek. In de medische wereld wordt hersentraining ingezet bij psychisch of emotioneel disfunctioneren. Neuro Fitness Training heeft haar basis in de neurowetenschappen en ontwikkelde vanuit bestaande klinische ervaring een trainingsmethode ter optimalisering van het hersenfunctioneren. Met een kleine stimulans in beeld en geluid creëren de hersenen nieuwe neurale paden.

Is leeftijd van invloed op het effect van de training?

Leeftijd heeft geen invloed op het effect van de trainingen. Wel heeft een vijftigjarige vaak andere verlangens dan een dertigjarige omdat een andere levensfase is bereikt.

Waarom is het nog zo onbekend?

Er zijn nog onvoldoende gespecialiseerde trainers met de juiste apparatuur.

Wat voor soort mensen volgt Neuro Fitness Training?

De trainees zijn meestal hoger opgeleiden en mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Waarom zou ik Neuro Fitness Training volgen?

Voor mensen die zich verder willen ontplooien, verdiepen – meer uit het leven willen halen – bieden hersentrainingen uitkomst. Het ondersteunt je bij het zetten van een volgende stap, beter functioneren, het optimaliseren van je prestaties. En niet te vergeten: het helpt om negatieve maar ingesleten, vaste patronen te doorbreken!

Hoe leg ik het uit aan mijn gezin of collega’s?

Je gaat op tennisles om beter te tennissen, naar hersentrainers om je hersen beter te leren gebruiken. Helderder, meer ontspannen, ‘in control’ – negatieve denkpatronen maken plaats voor nieuwe neurale paden.

This post is also available in nederlands.

Neuro Fitness Training is a trade name of Mindfactory which is registered under number 32096165 in the trade register of the Chamber of Commerce Gooi- en Eemland, VAT Number NL1731.64.444.B.01