Top

Emotiv Insight lancering begin 2015

Emotiv maakt gebruik van vooruitstrevende technologie wat het mogelijk maakt dingen te doen door middel van je brein. Dit kan gaan van het op afstand besturen van auto’s of het mixen van muziek. Het werkt door de signalen van je brein te scannen met de Emotiv EEG headset. Deze headset geeft vervolgens de signalen door via een brein/computer interface en detecteert emoties, aandacht en andere dingen. Sara Buhr demonstreert het meest recente prototype van het meest recente prototype van de draadloze Emotive headset, de Emotive Insight.

Deze headset zal begin 2015 geïntroduceerd worden en Neuro Fitness Training zal deze gebruiken als betaalbare toepassing voor het thuis trainen met neurofeedback.

Deze blogpost is ook beschikbaar in het english.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Neuro Fitness Training is een handelsnaam van Mindfactory en is ingeschreven onder nr. 32096165 in het handelsregister van de kamer van koophandel Gooi- en Eemland, BTW Nummer NL1731.64.444.B.01