Top

Basic Intensive

In twee maanden (weer) een ontspannen en stabiel brein

De basis-training voor een ontspannen en stabiel brein in drie dagen, verspreid over twee maanden. Laat je onderdompelen in een volledig verzorgd Neurofitness arrangement met een uitgekiend neurofit-dieet. Op een sfeervolle locatie ben je drie volledige dagen onder perfecte condities jouw brein aan het opfrissen, ontspannen en aan het trainen op drie kern-gebieden:

 1. Core Stabilizer – Dit is het standaard protocol waarmee je het autonome zenuwstel tot rust en stabiliteit traint. Dit is essentieel voor stress-reductie en stabiliteit van lichaam en geest. Je traint hiermee letterlijk de stress uit jouw lichaam weg.
 2. Peak Performance – Met een speciaal protocol train je jouw brein zodat het op een ontspannen manier, sneller kan werken. Je houdt meer energie over omdat de hersengebieden (frontaal) voor top-prestatie, efficiënter gaan werken.
 3. Focus Attention – Door de hersengebieden te trainen die voor focus en aandacht verantwoordelijk zijn verhoog je het concentratie-vermogen en het vermogen om te focussen.

Hoe de Basic Intensive training werkt

Wanneer je besluit deze Intensive te volgen, maken we in eerste instantie een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek en een qEEG hersenscan. Daarnaast sturen we je een uitgebreid vragenformulier op om een indruk te krijgen van het functioneren van jouw brein.

Met de resultaten van het intake-gesprek, de hersenscan en het vragenformulier, maken we een trainingsschema dat naadloos aansluit op jouw brein. Daarnaast geven we je een voedingsadvies en een advies over specifieke voedingssupplementen ter ondersteuning en ter voorbereiding op de training. Het is de bedoeling dat je deze supplementen neemt in aanloop naar de training. Je kunt dit vergelijken met een topsporter die zich klaar maakt voor een training. Je krijgt je een hartcoherentie-apparaat of mobiel neurofeedback-apparaat in bruikleen (ook aan te schaffen) om jouw brein voor te bereiden op de training. Je traint hier dan dagelijks een kwartier mee.

In de week voorafgaand aan de eerste dag kom je twee keer voor een neurofeedback-sessie van een uur. Hiermee bereiden we je brein voor op de Intensive. In de week na de laatste dag ronden we ook weer af met twee neurofeedback-sessies. Deze sessies zijn nodig voor de integratie. Tijdens de Intensive krijg je coaching op leiderschap of een ander onderwerp naar behoefte.

Huiswerk gedurende het traject

In de periode tussen de intensive dagen, krijg je taken mee om het geleerde in de praktijk te brengen. Daarnaast is het de bedoeling dat je dagelijks traint met het mobiele apparaat. Dit is essentieel om voortgang te bereiken.

Het dag-programma ziet er als volgt uit:

Dagprogramma

 • 09.00u – 09.30u : Fysieke training
 • 09.30u – 10.30u : Neurofeedback
 • 10.30u – 11.30u : Coaching
 • 11.30u – 12.00u : Koffie
 • 12.00u – 13.00u : Coaching
 • 13.00u – 14.30u : Lunch
 • 14.30u – 15.30u : Neurofeedback
 • 15.30u – 17.00u : Coaching
 • 17.00u – 18.00u : Ontspanning
 • 18.00u – 19.30u : Diner
 • 19.30u – 20.30u : Neurofeedback
 • 20.30u – 21.30u : Meditatie

 

Direct inschrijven of een kennismakingsgesprek?

Vul via onderstaande knop het formulier in en ik neem contact met je op.

Direct inschrijven

Deze blogpost is ook beschikbaar in het english.

Neuro Fitness Training is een handelsnaam van Mindfactory en is ingeschreven onder nr. 32096165 in het handelsregister van de kamer van koophandel Gooi- en Eemland, BTW Nummer NL1731.64.444.B.01